Copy
AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert met bijzondere aandacht voor jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties.
Is deze mail niet leesbaar? Lees hem online.

Nieuwsbrief november 2017
 

Ons nieuwe werkjaar is van start gegaan. Dat wil zeggen dat we met de gemotiveerde Raad van Bestuur volop beginnen met de organisatie van de kampen voor volgende zomer. Wij hebben er alvast super veel zin in! Jij toch ook?

EEN TERUGBLIK
Spaghettifestijn

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we ons spaghettifestijn in oktober in Lier. Het was wederom een succes: de opkomst was groot, de spaghetti was lekker en de gasten verorberden met plezier onze huisgemaakte dessertjes! Graag willen wij iedereen bedanken die deze avond zo geslaagd maakte: alle vrijwilligers die kwamen helpen en zeker ook iedereen die is komen eten! Jullie verdienen geen pluim, maar een hele vogel! Dankzij jullie werd onze kas nog wat extra gespijsd en kunnen wij geweldige kampen organiseren deze zomer! 
 
    

Reünieweekend 
 
Om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet deze zomer, gingen wij ook dit jaar op reünieweekend. Het mooie Rijkevorsel was the place to be. De sfeer was goed en het eten was lekker. Nieuwe vriendschappen werden gesmeed, herinneringen werden opgehaald en leuke activiteiten stonden op het programma. Van weervolven tot educatieve spelletjes en zelfs een nachtspel! Als kers op de taart gingen we op zaterdag boerengolfen. Om kampioen boerengolf te worden zullen we nog veel moeten oefenen, maar plezier was verzekerd! 

Bedankt aan al onze vrijwilligers die zich ieder jaar opnieuw inzetten voor AJOK. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn om de kinderen een fantastische zomer te geven! 

      

Wil je alle foto's zien van het reünieweekend? Je kan ze allemaal vinden op onze facebookpagina
 
UPDATES
Nieuwe RvB 

Een nieuw werkjaar, een nieuwe RvB. Dit jaar nemen we van niemand afscheid, maar krijgen we versterking van Diane. De RvB kijkt alvast erg uit naar het nieuwe werkjaar, en zeker de zomerkampen!

             

Voorzitter: Charlotte
Vice-voorzitter: Oke
Subsidies en Financien: Toon
Secretaris: Lauranne
Verantwoordelijke Kamp- en Hoofleiding: Jan en Tim
Promo: Diane en Oke
Communicatie: Oke
Inschrijvingen jongeren: Katrien
Inschrijvingen vrijwilligers: Tim
Logistiek: Jan
Nieuwsbrief: Diane
Vormgeving: Viv en Diane 

AJOK op sociale media 

Ook bij AJOK gaan we mee met onze tijd! Een Facebookpagina hadden we al langer, maar nu hebben we ook zowel een Instagram- als een Twitterpagina. Hier zullen wij met regelmaat updates posten over het reilen en zeilen van onze organisatie. Als je op de hoogte wil blijven, vergeet dan niet ons te volgen en al je vrienden op de hoogte te brengen! Je kan ons overal terugvinden op @AjokVzw! 
EEN VOORUITBLIK
De Warmste Week

Binnenkort is het weer zo ver: de Warmste Week van Studio Brussel. Ook dit jaar is AJOK weer één van de verenigingen waar je acties voor kan ondernemen. Wil jij een leuke actie organiseren ten voordele van AJOK? Wij en de kinderen zijn jou voor eeuwig dankbaar!

Meer weten over onze organisatie? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar info@ajokvzw.be of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram - @AjokVzw
WARME OPROEP
Gezocht: kamp- en hoofdleiding 
   
Om onze kampen in goede banen te leiden, hebben we natuurlijk een verantwoordelijke hoofd- en kampleiding nodig die hun beste beentje willen voorzetten samen met hun moni's. 

Daarvoor deze oproep: welke helden willen in juli 2018 een weekje in het zonovergoten Wiesme (uitgesproken als Viemme, vraag ons niet waarom - wij vragen het ons ook af) verblijven en daarbij jongeren een geweldige vakantie geven?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, via sociale media of mail ons! 
BEDANKING
Acties van de Warmste Week

Zowel Puratos met de verkoop van Vita+ broden als 2 BSO van het Atheneum in Schoten kozen AJOK als goede doel waar zij geld voor verzamelen. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar wij zijn voor dit gebaar. Dank jullie wel! Dankzij jullie kan onze organisatie voortbestaan en kunnen wij geweldige kampen organiseren!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Ga naar onze website
Copyright © 2017 AJOK vzw, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je betrokken bent bij AJOK vzw of omdat je je ingeschreven hebt op de website.

Our mailing address is:
Postbus 4
2100 Deurne 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp