Copy
AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert met bijzondere aandacht voor jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties.
Is deze mail niet leesbaar? Lees hem online.


Nieuwsbrief NOVEMBER 2015

Ons nieuwe werkjaar is van start gegaan, joepie! Lees gezellig verder voor alle nieuwtjes omtrent AJOK. 
 
EEN KORTE FLASHBACK...
LEKKERE SPAGHETTI EN GELUKKIGE MENSEN

Zoals de titel al doet vermoeden hielden wij in september een heus spaghettifestijn. De opkomst was groot, de spaghetti was heerlijk en de sfeer was goed. Iedereen ging met een goed humeur en gevulde maagjes weer naar huis. Bedankt aan alle vrijwilligers voor hun harde werk, en natuurlijk ook aan de vele sympatisanten die AJOK kwamen steunen! Onze opbrengst bedroeg dan ook niet minder dan €1000, joepie!

                

 
EEN TOPREÜNIEWEEKEND IN DE KEMPEN

Zoals vorig jaar zijn wij ook dit jaar met onze vrijwilligers vertrokken op een heel leuk reünieweekend in 'de stille kempen', die met onze komst iets minder stil waren. Op het menu stond onder andere een cluedo, één tegen allen, een quiz en de traditionele baseball. We gingen ook lasershooten en in alle gezelligheid werden vele leuke herinneringen opgehaald. Bovendien was er plaats voor een zinvolle reflectie per kamp over de kampen zelf, en hielden we onze algemene vergadering. 

Bedankt aan alle aanwezigen en de organisatoren. Het was een weekend om niet te vergeten! Hieronder vind je een voorproefje van de leuke foto's, alle foto's vind je op onze facebookpagina of door hier te klikken. 
 
                           
 
EEN NIEUWE RVB
EEN NIEUW BEGIN...

Dit jaar starten we ons werkjaar met een vernieuwde RvB. Na enkele jaren trouwe dienst namen we afscheid van onze geliefde voorzitter Tineke Schiettecat. Hartelijk bedankt voor alles wat jij voor AJOK hebt gedaan, jouw inzet is een voorbeeld voor velen! Ook nemen we afscheid van Lien Geerinck, Stijn Peeters, Laura Nuyttens en Marijke Boudeweel. Ook jullie willen we bedanken voor jullie jarenlange harde inzet. Jullie zullen zeker gemist worden!

Maar, bij wat minder goed nieuws hoort natuurlijk een positieve noot! Zo verwelkomen wij Toon Boogers en Julie Terry in onze RvB van dit werkjaar. Ook hen willen we bedanken voor hun engagement en wij zijn zeker dat zij hun taken enorm goed zullen doen. Bovendien hebben wij voor dit jaar een nieuwe voorzitter, met name Charlotte Van Diest. Zij zal deze taak zeker en vast prachtig vervullen. Bedankt voor deze inzet! Verder bestaat de RvB ook nog uit onze Jana Huylebroeck, Wendy de Leeneer, Diane Staelens, Jan Vandenhout en Lauranne van Diest. 

Samen gaan we er een topjaar van maken! Voor meer informatie over de RvB kan je altijd terecht op onze website


 
WARME OPROEPEN
KAMP- EN HOOFDLEIDING
 
Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om kamp- en hoofdleiding te worden binnen onze vereniging. Dit moeten echter liefst mensen zijn met enige ervaring

Interesse? Stuur zonder twijfelen een mailtje naar info@ajokvzw.be


KERSTMARKTEN

Ook dit jaar staat AJOK weer paraat op de kerstmarkten! Kom eens langs, en neem al je vrienden mee! We staan alvast op de kerstmarkt van Morstel op zaterdag 19 december van 17u tot 22u. Meer informatie vind je op ons facebookevenement

See you there!


SNOEPZAKJES

Iets lekkers in ruil krijgen voor een goede daad? HET KAN! Binnenkort start onze grote snoepzakjesverkoop opnieuw, joepie! Hou facebook en onze website in de gaten als je dit lekkers tot bij jou wil krijgen!

Heb je interesse om zelf ook snoepzakjes te verkopen? Stuur een mailtje naar info@ajokvzw.be!


MUSIC FOR LIFE

Van 18 tot 24 december gaat er een nieuwe editie door van Music For Life met de Warmste Week! Zoals vorig jaar staat AJOK opnieuw in de lijst van goede doelen. Wil je een actie opzetten of een plaatje aanvragen ten voordele van AJOK? Zeker doen! 

Meer informatie over de actie zelf vind je
hier

 
Heb je zelf een schitterend idee om geld in te zamelen voor AJOK en heb je onze hulp daarbij nodig? Laat iets weten via info@ajokvzw.be.
Your text caption goes here. You can change the position and width of the caption from the block settings tab.
Your text caption goes here. You can change the position and width of the caption from the block settings tab.
Your text caption goes here. You can change the position and width of the caption from the block settings tab.
Word onze vriend op Facebook
Ga naar onze website
Stuur ons een mailtje
Copyright © 2015 AJOK vzw, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je betrokken bent bij AJOK vzw of omdat je je ingeschreven hebt op de website.

Our mailing address is:
AJOK vzw
Postbus 40
Gent 9000
Belgium

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp