AJOK vzw

   nieuwsbrief 9 - april 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Nieuws uit de rvb...

De rvb heeft zich eind Maart een weekend teruggetrokken om de kampen en jaarwerking voor te bereiden. We beloven jullie alvast een splinternieuw kampdraaiboek, leuke gadgets voor op kamp en een zeer interessant voorbereidingsweekend. Verder kunnen we ook de kookploegen blij maken met een heus kampkookboek!

Vanaf nu worden vervoersonkosten met de auto terugbetaald aan 0,20 euro per km. Dit geldt ook voor de kampen.

Benefiet!

Op donderdag 16 april geeft het GUSB van de Universiteit Gent hun jaarlijkse sportdag! Deze wordt afgesloten door een BBQ in een Gents studentenrestaurant. Het VPPK, de studentenclub van psychologie en pedagogische wetenschappen staat in voor de bediening en de bar. En hiervoor roepen zij onze hulp in! In ruil voor een flinke stuiver voor AJOK natuurlijk :-). Hiervoor hebben wij natuurlijk enkele helpende handen nodig! Kan je? En heb je interesse om  mee te shaken met Gentse proffen en assistenten op een apres-bbq feestje? Mail dan snel naar pieter@ajokvzw.be!

Voorbije en komende activiteiten

De fuif  PARTYcipation met Eddy en Nancy was een gigantisch succes! Bedankt aan iedereen die aanwezig was en nog meer bedankt aan iedereen die veel gedronken geeft! :)

Op het einde van de paasvakantie plannen we met enkele vrijwilligers het materiaalkot in Wiesme klaar te maken voor de kampen. Heb je interesse om hier bij te zijn? Mail dan naar Nele@ajokvzw.be (waarschijnlijk wordt de datum 17 april maar dat ligt nog niet helemaal vast met het kamphuis)

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@ajokvzw.be