boven

logo

AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Concreet gaat het om jongeren die omwille van financiële, gedragsmatige en/ of andere redenen geen aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk.

AJOK bestaat enkel uit vrijwilligers, die de drijvende kracht zijn van de vzw. Hun enthousiasme, flexibiliteit, blijvende inzet en steun zijn heel belangrijk. De vzw wordt bestuurd door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur, waarvan de leden heel wat ervaring hebben met het begeleiden en organiseren van dit soort kampen.

Voorbereidingsweekend

Alle monitoren van de kampen kwamen eind april samen om elkaar beter te leren kennen, zich nog meer te laten vormen en de eerste activiteiten voor te bereiden! En we kunnen spreken over een groot succes, de opkomst lag nog nooit zo hoog en het enthousiasme was overweldigend. Wij weten nu al dat er deze zomer heel wat kinderen de tijd van hun leven gaan beleven!

Nog even nagenieten kan met de foto's, die vind je op facebook en binnekort ook op de website!

We zoeken nog steeds monitoren op de verschillende kampen! Indien je dus nog twijfelt of twijfelaars kent: schrijf je in en kom dit geweldige team vervoegen!

Bedankt!

De voormalige vzw boys scouts van België de meeuwen uit Ninove verkochten hun scoutslokalen, eerder kregen we van hen al een heleboel materiaal en nu ook nog een waardebon van 1000 euro om naar hartelust materiaal aan te kopen in een spel -en kampeerwinkel! Bedankt Eddy De Troyer en Lutgarde De Caluwé.

Kamp Vlaanderen

Zoals jullie weten organiseren we dit jaar ook een kamp in Vlaanderen. De 12-13 jarigen van HECTO krijgen de eer om een nieuw kamphuis in Dadizele in te wijden (en we weten heel zeker dat ze dat met veel enthousiasme gaan doen). Dit zorgt wel voor heel wat logistieke organisatie. Daarom zijn we op zoek naar mensen die op 31 augustus op de middag een camionette, aanhangwagen, ... ter beschikking hebben en van Houyet naar Dadizele willen rijden en ook naar mensen die het omgekeerde willen doen op 10 augustus. Je zou er AJOK zeer erg mee helpen!

Andere AJOK nieuwtjes

De volgende twee jaar kunnen we ons materiaal voor doorheen het jaar gratis opslaan in een garagebox in Herent.

Van een project van stad Genk hebben we gratis regenjassen en zaklampen gekregen. We hopen natuurlijk niet op regen deze zomer, maar als het toch komt zijn we voorbereid.

Na maanden proberen en uitstellen is het eindelijk gelukt om een groepsfoto van de hele rvb te trekken. Hij is te bewonderen op facebook!

onder

Dit is de nieuwsbrief van AJOK vzw. Indien je deze niet meer wil ontvangen, mail dan naar info@ajokvzw.be met als onderwerp "uitschrijven".

Contact AJOK vzw: Postbus 1165  3000 LEUVEN
- info@ajokvzw.be - +32 496 393 776 - www.ajokvzw.be

 : 0884.932.681