AJOK vzw

nieuwsbrief 14 - december 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Inschrijvingen voor vrijwilligers geopend!

Eindelijk is het zover! Je kan je vanaf nu inschrijven voor een van de vier geweldige AJOK kampen! Zie jij een uitdagende reis door de ruimte helemaal zitten? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! 

Inschrijven kan via: www.ajokvzw.be 

Kampen 2010

In de vorige nieuwsbrief was de informatie over de kampen van 2010 nog niet helemaal volledig. We geven jullie graag het laatste nieuws hieromtrent door:

  • Het OP SCHOK kamp zal doorgaan van 21 juli tot 28 juli voor de vrijwilligers. De jongeren zullen aanwezig zijn van 22 tot 27 juli. (voor het Op Schok kamp is er dus maar één voorkampdag gepland)
  • De hoofdleider van het GIGA kamp wordt Bart. Bart is vorig jaar meegeweest met het HECTO kamp en heeft al heel wat jaren ervaring in het jeugdwerk.
Werving

Karolien en Jolien hebben de voorbije maand heel wat bedrijven gemaild, gebeld, geschreven, ... en dat heeft al wat leuke dingen opgebracht! Van Dreamland krijgen we 10 nieuwe ballen en ook van Ijsboerke krijgen we ballen. Van Colruyt krijgen we koffie of wijn en Dokter Oetker belooft ons niet nader gedefinieerde producten uit hun assortiment.

Het bedrijf van Bjorn, tot vorig jaar een vaste waarde in de raad van bestuur, schenkt ons 2500 euro! Bedankt Bjorn en bedrijf PROMATIC om AJOK aan te dragen als het ideale goede doel! ;)

Vernieuwing!

Terwijl de studenten zich de komende maand op hun boeken aan het concentreren zijn, terwijl de werkenden aan het genieten zijn van de kerstdagen is het AJOK PR-team druk in de weer! Begin 2010 kunnen jullie een vernieuwd logo en een nieuwe website verwachten! Zo zullen we nog flitsender aanwezig zijn in het straatbeeld!

AJOK café

Het AJOK café van januari gaat niet door wegens de examens. In februari zijn we uiteraard weer van de partij! Daar zullen we dan het einde van de examens vieren!

De rvb wenst iedereen iedereen een sprankelend en creatief 2010 met een AJOK kamp als hoogtepunt!

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar info
@ajokvzw.be