Copy
AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert met bijzondere aandacht voor jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties.
Is deze mail niet leesbaar? Lees hem online.
Nieuwsbrief december 2013

De winterse feestdagen staan voor de deur en dat laat AJOK niet onopgemerkt voorbijgaan. Lees alles over onze nieuwe initiatieven in deze nieuwsbrief!
NIEUWS
AJOK vzw heeft een nieuw adres! Een inschrijving, vraag, suggestie, liefdesverklaring, cadeautje... voor AJOK? Vanaf nu is je post welkom op dit adres:
AJOK vzw
Postbus 40
9000 Gent
Op 5 december was het Internationale Dag van de Vrijwilliger en daarom kunnen we dit niet genoeg zeggen:

UITNODIGING
Om de winter dit jaar een beetje warmer te maken, gaat AJOK op de kerstmarkt staan! Wil je graag samen met ons jinglebellen en een kijkje nemen in ons kraam? Dat kan!

...in Gent, op 22, 28 en 29 december! 
(Op het grootkanonplein, aan de Dulle Griet)
...in Mortsel, op 22 december!

Ho-ho-ho-heel erg welkom allemaal! :)

(Blijf op de hoogte via ons Facebook-evenement.)
OPROEP
Help AJOK om stemmen te verzamelen! Met slechts enkele muisklikken breng je ons dichter bij de top vijf en de prijzenpot van 1000 euro. 
Stemmen kan hier: ING Solidarity Award

Aarzel ook niet om deze te link te delen met al je vrienden ;-)
Music for life (Stubru) roept dit jaar iedereen op om tijdens de warmste week (= de week voor kerstmis) acties te organiseren voor verenigingen met een goed doel!

Wil jij samen met je vrienden graag iets organiseren ten voordele van AJOK? Super! Volg het goede voorbeeld van KSA Lokeren en surf snel naar musicforlife.stubru.be en registreer je actie.
In ruil kunnen jullie per activiteit 1 ploeg gratis laten deelnemen aan de jaarlijkse AJOK-quiz (editie 2014). En uiteraard ontvangen jullie ook onze eeuwige dankbaarheid!
Binnenkort zijn er weer snoepzakjes te koop! Eén zakje kost 3 euro, maar voor 5 euro krijg je er al twee! Begin al maar te watertanden...

Wil jij graag een handje helpen om de snoepzakjes te vullen en/of te verkopen? Op zaterdag 14 december en zondag 15 december organiseren we twee dolle vul- en verkoopdagen! Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@ajokvzw.be of volg ons Facebook-evenement.
Word onze vriend op Facebook
Ga naar onze website
Stuur ons een mailtje
Copyright © 2013 AJOK vzw, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je betrokken bent bij AJOK vzw of omdat je je ingeschreven hebt op de website.

Our mailing address is: