boven

logo

AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Concreet gaat het om jongeren die omwille van financiële, gedragsmatige en/ of andere redenen geen aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk.

AJOK bestaat enkel uit vrijwilligers, die de drijvende kracht zijn van de vzw. Hun enthousiasme, flexibiliteit, blijvende inzet en steun zijn heel belangrijk. De vzw wordt bestuurd door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur, waarvan de leden heel wat ervaring hebben met het begeleiden en organiseren van dit soort kampen.

Start inschrijvingen!

De inschrijvingen voor de kampen van 2012 zijn gestart! Wacht niet te lang met inschrijven want één van onze doelstellingen voor dit jaar is om de inschrijvingen af te ronden voor het voorbereidingsweekend (van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april 2012). En dankzij het enthousiasme van de werkgroep moniwerving ziet het ernaar uit dat we deze doelstelling gaan halen!

Maar waar iedereen op zit te wachten, de data van de verschillende kampen:

Kamp Leeftijd Datum Kampleiding
PICO 6-8 jaar 2-11 juli 2012 Pieter & Veronique
NANO 8-11 jaar 11-21 juli 2012 Wouter & Charlotte
GIGA 14-16 jaar 21-31 juli 2012 Bart & Tineke
OP SCHOK 16-17 jaar 24 -31 juli 2012 Hoor je later nog
HECTO

12-13 jaar

31 juli - 10 aug 2012 Nele & Karolien

Schrijf je nu in en begin al te dromen van een geweldig kamp in de zomer van 2012! Inschrijven kan je hier! Wil je graag een kampleider al eens bereiken? Dat kan door te mailen naar naam@ajokvzw.be

Themadag kampen

Op de themadag kampen zaten een 15tal enthousiaste vrijwilligers samen om te brainstormen over enkele thema's in verband met kamp. De eerste beslissing die genomen was het thema voor de kampen van 2012. Met veel trots kunnen we jullie melden dat we volgende zomer op reis gaan. We reizen met een zeppelin, een cruiseschip of een camion naar de jaren stillekes, de romeinen, het verre oosten of Afrika. Elk kamp zal zelf kiezen hoe ze dit thema verder invullen!

Verder hebben we ook nagedacht over de evaluaties op kamp, de plaats van AJOK in de inclusiediscussie en het nut van een aandachtsmonitor voor elke jongeren. Het verslag van deze themadag kan iedereen die in de stuurgroep zit terugvinden in de map algemene informatie op dropbox. Wil jij graag het verslag ontvangen. Stuur een mailtje naar info@ajokvzw.be en het komt als de bliksem jou kant uit!

Zending

Binnenkort sturen we een infobrochure over de kampen naar alle voorzieningen in Vlaanderen. Dit is nogal een groot werk, we moeten alles in enveloppes steken, etiketten plakken, ... en daarom doen we een beroep op de crewleden. Op zondag 15 januari 2012 komen we in Leuven samen om dit werkje te doen. We starten om 12 uur en hopen dat alle enveloppen tegen 17 uur klaar zijn. Wij voorzien een broodje voor 's middags. Wil jij ons hierbij helpen? Stuur dan een mailtje naar nele@ajokvzw.be

Quiz

Hij komt er weer aan, de jaarlijkse AJOK quiz! Jullie kunnen allemaal komen quizzen op zaterdag 3 maart in de Sint Ursula school in Lier. Meer informatie komt zo snel mogelijk jullie kant uit!

Snoepzakjesverkoop

De jaarlijkse snoepzakjesverkoop is gestart! We verkopen snoepzakjes aan 2 euro het stuk om de AJOK kas een beetje te spijzen. Wil jij ook enkele snoepzakjes kopen of verkopen? Stuur een mailtje naar snoepzakjes@ajokvzw.be en we spreken verder af. We zijn alvast heel dankbaar met al jullie hulp! Een affiche van de snoepzakjesverkoop vind je hier.

Facebook

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste AJOK nieuwtjes? Wordt dan zeker vriend van AJOK vzw via facebook!

onder

Dit is de nieuwsbrief van AJOK vzw. Indien je deze niet meer wil ontvangen, mail dan naar info@ajokvzw.be met als onderwerp "uitschrijven".

Contact AJOK vzw: Postbus 1165  3000 LEUVEN
- info@ajokvzw.be - +32 496 393 776 - www.ajokvzw.be

Ondernemingsnummer : 0884.932.681