AJOK vzw

nieuwsbrief 7-februari 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Nieuws uit de rvb...

We zijn er vroeg bij deze maand. En dat heeft alles te maken met de start van de inschrijvingen voor de vrijwilligers. Deze zijn vanaf nu officieel geopend. Wil je je meteen inschrijven? Klik dan op deze link.

Sandrine heeft besloten om te stoppen met de rvb. We hopen haar natuurlijk nog vaak tegen te komen op AJOK activiteiten en bedanken haar voor de inzet van de voorbije jaren. Dit zorgt er wel voor dat we voor het Nano kamp op zoek moeten naar een nieuwe kamp -en hoofdleider. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen maar kunnen al laten weten dat er niet meer geschoven zal worden met de kamp -en hoofdleiders op de andere kampen. 

Het voorbereidingsweekend voor de monitoren zal doorgaan van 24-26 april en krijgt de naam AMOK (Alle Monitoren op Kampvoorbereiding) weekend mee. Verdere informatie ontvang je nadat je ingeschreven bent voor een kamp!

Stadsspel

Ondertussen is er nieuwe informatie in verband met het stadsspel van donderdag 12 februari 2009 binnengelopen:

Graaf van Steen zou honderden jaren geleden de geschiedenis drastisch vervalst hebben.Een tijdsgenote van van Steen, namelijk Grietje Dul, heeft  geprobeerd zijn bedrog tegen te houden door een perkament op te stellen met de waarheid. De nakomelingen van van  Steen hebben eeuwenlang geprobeerd het perkament te stelen van de nakomelingen van Grietje Dul. Tot vandaag...

Het is aan de AJOK'ers om de raadsels te ontcijferen en het perkament te bemachtigen. Het zou in stukken gescheurd zijn en verspreid liggen in het hartje van Gent...

De slag om het gravensteen start om 19.00u op het Veerleplein in Gent. Het spel zelf duurt tot 21.00 uur, daarna gaan we dan nog iets drinken. Je kan je komst nog steeds bevestigen bij maarten@ajokvzw.be

Forum

Na een grondige opkuisbeurt is het forum weer toe aan een nieuw seizoen. Je kan er op zoek gaan naar mensen die op hetzelfde kamp gaan als jij, afspreken voor het stadsspel of andere activiteiten, of gewoon een beetje aandacht krijgen. Neem deze zeker een kijkje op ons forum. (Indien je nog niet geregistreerd ben is dat dan nu de moment!)

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@ajokvzw.be