boven

logo

AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Concreet gaat het om jongeren die omwille van financiƫle, gedragsmatige en/ of andere redenen geen aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk.

AJOK bestaat enkel uit vrijwilligers, die de drijvende kracht zijn van de vzw. Hun enthousiasme, flexibiliteit, blijvende inzet en steun zijn heel belangrijk. De vzw wordt bestuurd door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur, waarvan de leden heel wat ervaring hebben met het begeleiden en organiseren van dit soort kampen.

Inschrijvingen

Hieronder vind je een tussentijds overzicht van de inschrijvingen voor de vrijwilligers. Zoals je kan zien hebben we al heel wat monitoren verzamelt maar zeker voor NANO, GIGA en OP SCHOK zoeken we er ook nog heel wat. Voor alle kampen zoeken we ook nog mannelijke monitoren, zeker voor PICO zouden we graag nog 1 jongen vinden en ook voor HECTO willen we in de eerste plaats mannelijke monitoren.

De kookploegen zijn momenteel nog niet echt opgevuld, ken je daar mensen voor of wil jij graag in de keuken mee, schrijf dan zeker in zodat wij een overzicht hebben van waar we nog mensen voor moeten zoeken.

KAMP Monitoren Kookploeg Verpleger
PICO
9/10
1/4
0/1
NANO
3/10
0/4
0/1
GIGA
1/10
0/4
1/1
OP SCHOK
1/4
-
-
HECTO

6/8

0/4
0/1

Quiz

De AJOK quiz komt eraan. Net zoals de vorige jaren plannen we een avondje vol plezier, met uitdagende vragen en waar je fantastische prijzen kan winnen! De quiz is zo opgesteld dat zowel ervaren quizzers als dummies er plezier aan zullen beleven. De vragen zullen over alle mogelijke thema`s gaan.

De quiz gaat door in de Sint- Ursula Middenschool in de Kanunnik Davidlaan 15. Vanaf 19u30 kan u binnen en om 20u00 stipt gaan wij van start.

Verzamel een team van maximum 5 personen en schrijf je in via quiz@ajokvzw.be! Inschrijven doe je door voor 29 februari je groepsnaam te mailen naar quiz@ajokvzw.be De kostprijs is 20 euro per ploeg. Betalen doe je op de avond zelf.

Try out vorming monitoren

Al jaren geven we met AJOK een vorming op voorbereidingsweekend aan de nieuwe monitoren. Deze vorming is vooral toegespitst op de doelgroep, achtergrond en hoe ermee omgaan. Soms geven we deze vorming ook aan andere groepen (KSA, speelpleinen,...)

We vonden echter dat he.t tijd werd dat deze vorming nog eens in een nieuw jasje werd gestoken. En daarvoor rekenen we op jullie. Graag willen we de vorming eens geven aan vrijwilligers die al eens zijn meegeweest op kamp, zo kunnen we de vorming nog verder optimaliseren met jullie opmerkingen.

Iedereen is welkom in a capella (Gent) om 14 uur, de namiddag zal maximum tot 17u30 duren.

Wil jij graag komen? Stuur dan even een mailtje naar nele@ajokvzw.be dan voorzien wij voldoende drankjes en stoelen

Facebook

Omdat we veel belang hechten aan de privacy van onze jongeren hebben we besloten om op onze facebookpagina de vrienden onzichtbaar te maken. We vragen jullie ook uitdrukkelijk om persoonlijk geen vrienden te worden van jongeren en hen door te verwijzen naar de AJOK facebook.

onder

Dit is de nieuwsbrief van AJOK vzw. Indien je deze niet meer wil ontvangen, mail dan naar info@ajokvzw.be met als onderwerp "uitschrijven".

Contact AJOK vzw: Postbus 1165  3000 LEUVEN
- info@ajokvzw.be - +32 496 393 776 - www.ajokvzw.be

Ondernemingsnummer : 0884.932.681