AJOK vzw

nieuwsbrief 6 - januari 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Nieuws uit de rvb...

In januari zitten ook wij achter de boeken (of toch een deel van ons ;) ) dus is er geen rvb. Toch kunnen we enkele nieuwtjes melden! 

De inschrijvingen van de jongeren zijn goed op gang gekomen. Dit heeft vooral ook te maken met het versturen van de folder naar 500 adressen! Indien je nog mensen kent die in de sector werken en geinteresseerd zijn in een folder, geef gerust hun adres door!

De leerlingen en personeelsleden van het departement Gezondheidszorg en Technologie van de Katholieke Hogeschool Leuven schonken ons de opbrengst van hun posterverkoop. Dit heeft AJOK weer 451,35 euro rijker gemaakt. Bedankt! 

Postkaartjes

In een vorige nieuwsbrief meldden we al dat we op reunieweekend een briefje met ballon de lucht instuurden. We hadden de hoop al lang opgegeven maar ondertussen zijn er toch twee kaartjes teruggekeerd richting onze postbus. De afzenders waren Nele en Sigrid. Beiden zaten in de kookploeg op kamp drie. (een heel productieve kookploeg was dat blijkbaar).

Stadsspel

Schrijf alvast donderdag 12 februari 2009 in je agenda! Want die dag organiseren we een nieuwe editie van het stadsspel. Kon je er vorige keer niet bij zijn? Dan heb je nu geen excuus! De ideale kans om na de examens al je AJOK vrienden nog eens terug te zien! De slag om het gravensteen start om 19.00u op het Veerleplein in Gent. Het spel zelf duurt tot 21.00 uur, daarna gaan we dan nog iets drinken. Meer info en je komst bevestigen kan bij maarten@ajokvzw.be

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@ajokvzw.be