AJOK vzw

nieuwsbrief 14 - december 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Examentijden

Traditioneel was er geen raad van bestuur in Januari. Dit omdat de leden van de raad van bestuur druk aan hun toekomst aan het werken waren in de vorm van examens. Daarom ook niet zoveel nieuws deze maand. 

In februari zullen we echter des te actiever zijn!

Inschrijvingen kampen 2010

De inschrijvingen zijn goed op gang gekomen! Hieronder vind je de aantallen. Ken jij mensen die op zoek zijn naar een geweldige uitdaging tijdens de zomer? Stuur ze door naar onze site! Vergeet je ook zeker zelf niet op tijd in te schrijven zodat wij een zicht hebben op de verdeling voor de kampen! Hoe later je inschrijft hoe minder kans op je eerste keuze!

Wil je helpen met het ronselen van monitoren (flyeren, affiches ophangen, ... )? Contacteer ons via info@ajokvzw.be !

Inschrijvingen kampen 2010 - bis
  • NANO: 3 moni's, 1 keukenpiet
  • GIGA: 4 moni's, 2 keukenpieten
  • HECTO: 2 moni's, 2 keukenpieten
  • OP SCHOK: informele inschrijvingen :)
AJOK café

Na een korte studeerpauze vliegen we er in Februari weer stevig in! Iedereen is welkom op dinsdag 2 februari vanaf 21.00u in café Het Spijker in Gent! Wil je weten of er al volk zit, ben je de weg kwijt of wil je wat aandacht? Maak dan gebruik van onze café sms-dienst op 0496/39.37.76. Neem gerust al je vrienden mee! 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar info
@ajokvzw.be