boven

logo

AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Concreet gaat het om jongeren die omwille van financiƫle, gedragsmatige en/ of andere redenen geen aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk.

AJOK bestaat enkel uit vrijwilligers, die de drijvende kracht zijn van de vzw. Hun enthousiasme, flexibiliteit, blijvende inzet en steun zijn heel belangrijk. De vzw wordt bestuurd door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur, waarvan de leden heel wat ervaring hebben met het begeleiden en organiseren van dit soort kampen.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor 2012 stromen binnen! Voor alle kampen hebben zich al verschillende monitoren aangediend. Pico staat momenteel aan de leiding met 6 monitoren. Voor elk kamp zoeken we 10 monitoren. Aarzel dus niet langer en begin al te dromen van een geweldig kamp in de zomer van 2012! Inschrijven kan je hier!

Met het versturen van het kampboekje midden deze maand komen ook de inschrijvingen van de jongeren op kamp. Hier is wel nog ruim voldoende plaats op elk kamp.

Verslag promo

Zoals hierboven al vermeld hebben we de boekjes met het kampaanbod voor jongeren verstuurd. In totaal verstuurden we ongeveer 1100 boekjes naar alle voorzieningen van de bijzondere jeugdzorg, OCMW's, jeugdhuizen, verenigingen voor kansarmen,... .

Ook voor de vrijwilligerswerking deden we dit jaar een extra inspanning. Naar alle scholen in vlaanderen stuurden we twee affiches met de vraag deze uit te hangen op school. In totaal bereikten we net geen 1000 scholen. Hiermee hopen we vooral veel jonge mensen aan te trekken, die de fakkel kunnen overnemen na ons pensioen.

Ook vrijwilligers kregen twee affiches, het zou echt super zijn als jullie die op een duidelijk zichtbare plaats in je omgeving zouden willen ophangen. Wil ja graag nog meer affiches? Mail dan naar info@ajokvzw.be en wij sturen ze op!

Huishoudelijk reglement

Op de vorige raad van bestuur keurden we een huishoudelijk reglement goed. Dit is belangrijk om conflicten te vermijden en zodat elke vrijwilliger goed weet waar hij aan toe is.

Het volledige huishuidelijk reglement vind je op onze website!

Quiz

Zoals al eerder vermeld organiseren we ook dit jaar weer een AJOK quiz. Net zoals de vorige jaren plannen we een avondje vol plezier, met uitdagende vragen en waar je fantastische prijzen kan winnen! De quiz is zo opgesteld dat zowel ervaren quizzers als dummies er plezier aan zullen beleven. De vragen zullen over alle mogelijke thema`s gaan.

De quiz gaat door in de Sint- Ursula Middenschool in de Kanunnik Davidlaan 15. Vanaf 19u30 kan u binnen en om 20u00 stipt gaan wij van start.

Verzamel een team van maximum 5 personen en schrijf je in via quiz@ajokvzw.be! Inschrijven doe je door voor 29 februari je groepsnaam te mailen naar quiz@ajokvzw.be De kostprijs is 20 euro per ploeg. Betalen doe je op de avond zelf.

Facebook

Omdat we veel belang hechten aan de privacy van onze jongeren hebben we besloten om op onze facebookpagina de vrienden onzichtbaar te maken. We vragen jullie ook uitdrukkelijk om persoonlijk geen vrienden te worden van jongeren en hen door te verwijzen naar de AJOK facebook.

onder

Dit is de nieuwsbrief van AJOK vzw. Indien je deze niet meer wil ontvangen, mail dan naar info@ajokvzw.be met als onderwerp "uitschrijven".

Contact AJOK vzw: Postbus 1165  3000 LEUVEN
- info@ajokvzw.be - +32 496 393 776 - www.ajokvzw.be

Ondernemingsnummer : 0884.932.681