AJOK vzw

nieuwsbrief 9 - mei 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Nieuws uit de rvb...

De inschrijvingen van de jongeren lopen nog steeds heel vlot. Het Nano kamp is volzet en ook voor Hecto, Giga en Op schok zitten we al ruim over de helft. Deze jongeren moeten natuurlijk allemaal geanimeerd en gevoed worden. We zijn nog steeds op zoek naar monitoren en keukenploegen! De stand van zake van de inschrijvingen van de jongeren en monitoren vind je hier!

Algemene vergadering

Twee keer per jaar organiseert AJOK vzw een Algemene Vergadering. Deze vergadering is open voor alle vrijwilligers van AJOK. Op de agenda staan de goedkeuring van het financieel jaarverslag van 2008, een overzicht van de plannen voor het volgende jaar en de verkiezing van een voorzitter voor de Algemene Vergadering. Deze Algemene Vergadering gaat door op zondag 17 mei om 16u00 in Gent, in café A Capella. Je komst bevestigen kan bij frederic@ajokvzw.be!

Facebook

Zoals velen onder jullie is ook AJOK in de ban van Facebook! Bij de groep 'AJOK vzw' ontvangen we jullie met open armen. Als je dit jaar meegaat op kamp, kan je lid worden van de groep 'kampen 2009'. Daar vind je foto`s  van activiteiten en geplande AJOK evenementen. En natuurlijk kan je voor beide groepen je geinterresseerde vrienden uitnodigen!

benefieten

De benefietfuif georganiseerd door sociale pedagogiek Gent heeft 480 euro opgebracht! Bedankt aan de organisatoren en aanwezigen!

Ook bedankt aan het enthousiaste afruimteam op het etentje van de universiteit Gent! De opbrengst hiervan is nog niet bekend maar we houden jullie op de hoogte!

Voorbereidingsweekend

U was weer geweldig op het voorbereidingsweekend in Scherpenheuvel-Zichem. De kampploegen hebben elkaar vanbinnen en vanbuiten leren kennen en zijn met wat extra kilootjes naar huis vertrokken. Indien je achtergelaten bestek nog terugwil kan je mailen naar Nele@ajokvzw.be 

Herinneringen ophalen aan het fijne weekend kan bij de foto`s die hier te vinden zijn.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@ajokvzw.be