AJOK vzw

nieuwsbrief 12 - oktober 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Nieuws uit de rvb

De functie van econoom krijgt een andere invulling. Hierbij past ook een nieuwe naam "manus". De econoom heeft vanaf volgend jaar vooral een logistieke ondersteunende taak en is ook het aanspreekpunt met het kamphuis. Vanaf nu kan je je hiervoor ook niet meer inschrijven maar gebeurt de verdeling zoals bij de kamp- en hoofdleiders. 

Kampen 2010

De kogel is zo goed als door de kerk. De eerste informatie over de AJOK kampen willen we jullie al niet onthouden!Zeer binnekort starten ook de inschrijvingen voor de kampen.  

  • GIGA (14-16 jarigen) ** 1-11 juli 2010 ** KL: Maarten ** HL: ? ** MANUS: Katrijn
  • HECTO (11-13 jarigen) ** 11-21 juli 2010 ** KL: Nele ** HL: Karolien ** MANUS: Maarten
  • NANO (8-10 jarigen) ** 21-31 juli 2010 ** KL: Joëlle ** HL: Jolien ** MANUS: Nele
  • OP SCHOK (15-16 jarigen) ** datum nog te bepalen ** KL: Katrijn 

Zoals jullie zien is er enkel voor GIGA nog een hoofdleider tekort. Geďnteresseerden kunnen mailen naar maarten@ajokvzw.be 

Arriveren van de jongeren

In de werkgroep kampen wordt er momenteel gediscussieerd over "het arriveren van de jongeren" en hoe we dat kunnen verbeteren. Heb jij hierover een mening of wil je wel eens weten wat je mede-monitoren hierover denken? Ga dan zeker een kijkje nemen op de discussiegroep. Inloggen is wel vereist. Ben je de informatiemail kwijt of heb je problemen om op de site te geraken mailen kan naar: maarten@ajokvzw.be 

De pappenheimers

Wil jij AJOK graag eens op een andere manier steunen? Of wil je gewoon graag eens op TV komen? Wij zoeken vrijwilligers om voor AJOK mee te doen aan de pappenheimers. De roem is voor jullie en het geld voor AJOK. Geďnteresseerden kunnen mailen naar karolien@ajokvzw.be of jolien@ajokvzw.be. Ook als je wil meedoen aan een andere quiz op tv of radio mag je ons contacteren!

AJOK café

Het AJOK café draait op volle toeren. De laatste editie was een groot succes en meer en meer mensen vinden hun weg naar cafe het spijker in Gent! We hebben wel besloten om het beginuur te verlaten naar 21u00. Zo kan iedereen met de aankomende examens in het vooruitzicht een uurtje langer studeren alvorens te ontspannen. Verder hebben we ook een informatiedienst opgericht. Wil je weten of het de moeite waard is om af te komen? SMS of bel naar ...  en je krijgt meer informatie. En dat allemaal zonder meerkost!

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar info
@ajokvzw.be