boven

logo

AJOK vzw is een vereniging die kampen organiseert voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Concreet gaat het om jongeren die omwille van financiële, gedragsmatige en/ of andere redenen geen aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk.

AJOK bestaat enkel uit vrijwilligers, die de drijvende kracht zijn van de vzw. Hun enthousiasme, flexibiliteit, blijvende inzet en steun zijn heel belangrijk. De vzw wordt bestuurd door een Algemene Vergadering en een Raad van Bestuur, waarvan de leden heel wat ervaring hebben met het begeleiden en organiseren van dit soort kampen.

Taakverdeling Raad van Bestuur!

De taken zijn verdeeld, het jaar kan beginnen. Omdat we steeds groter worden, hebben we dit jaar geopteerd voor een voorzittersduo. Karolien en Nele zullen dit jaar met veel gedrevenheid de raad van bestuur leiden. Hier kan je ook de andere taken van de leden van de raad van bestuur vinden!

Themadag kampen

Een van de doelstellingen voor dit jaar is het inhoudelijk verder verbeteren van de kampen. Dit is iets waar we graag met alle vrijwilligers samen over willen nadenken. We evalueren vandaag de huidige pedagogische aanpak op de kampen en gaan ook op zoek naar nieuwe ideeën. Wij zorgen voor voldoende voeding om de geesten scherp te houden! Daarom organiseren we een themadag over de kampen. De uitnodiging vind je hier.

Ook jou inbreng is hierin van belang! Geef een seintje op karolien@ajokvzw.be als je hier aanwezig zal zijn. Hopelijk tot dan!

Subsidies

De kogel is door de kerk! Onze subsidie-aanvraag is goedgekeurd. Dit betekent concreet dat we enkele specifieke uitgaven op de kampen (overnachtingen, activiteiten en vervoerskosten) kunnen inbrengen en hiervan een deel terugbetaald krijgen. Jammer genoeg komen we zeker niet rond met alleen dit geld. En we willen deze subsidies ook heel bewust gebruiken om de kampen inhoudelijk verder uit te bouwen en de kampprijs goedkoper te maken. Alle andere vormen van fondsenwerving zijn dus nog steeds meer dan nodig!

Flajokkerdag!

Dag lieve AJOK-vriendjes!

Vrijdag 25 november is het FLAJOKERDAG!!!

Flajokerdag is een dag waarop zoveel mogelijk vrijwilligers erop uit trekken om te flyeren. We zouden het super vinden als jullie daar wat tijd voor willen vrijmaken! Met een uurtje flyeren kunnen we al heel wat mensen motiveren! Meer informatie bij moniwerving@ajokvzw.be!

Lieve groetjes,
Laura, Katrien en Hanne

Snoepzakjesverkoop

De jaarlijkse snoepzakjesverkoop is gestart! We verkopen snoepzakjes aan 2 euro het stuk om de AJOK kas een beetje te spijzen. Wil jij ook enkele snoepzakjes kopen of verkopen? Stuur een mailtje naar snoepzakjes@ajokvzw.be en we spreken verder af. We zijn alvast heel dankbaar met al jullie hulp! Een affiche van de snoepzakjesverkoop vind je hier.

Facebook

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste AJOK nieuwtjes? Wordt dan zeker vriend met AJOK via facebook!

onder

Dit is de nieuwsbrief van AJOK vzw. Indien je deze niet meer wil ontvangen, mail dan naar info@ajokvzw.be met als onderwerp "uitschrijven".

Contact AJOK vzw: Postbus 1165  3000 LEUVEN
- info@ajokvzw.be - +32 496 393 776 - www.ajokvzw.be

Ondernemingsnummer : 0884.932.681