AJOK vzw

nieuwsbrief 11 - september 2009

AJOK vzw is een vereniging die zomerkampen organiseert voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en jongeren die in kansarmoede leven.

Kampen 2009

't Is weer voorbij die mooie zomer. AJOK kan terugblikken op vier heel geslaagde kampen. In totaal hebben 94 jongeren en 52 vrijwilligers een geweldig kamp met AJOK beleefd!

Een uitgebreid verslag van elk kamp kan je binnekort vinden op de website en ook de foto`s zijn te bewonderen via de website

Voor de vrijwilligers van dit jaar is er uiteraard ook het reünieweekend van 2 tot 4 oktober. Vergeet je zeker niet via mail in te schrijven hiervoor!

snoepzakjesverkoop

Nu de kampen achter de rug zijn is ook de spaarpot van AJOK heel wat lichter geworden. Uiteraard willen we ook volgend jaar weer heel wat jongeren op kamp kunnen meenemen en daarom trekken we de traditionele snoepverkoop weer op gang. Het systeem is dit jaar een beetje gewijzigd. 

Op vrijdag 18 september worden de snoepzakjes gemaakt in Gent. Als je hieraan wil meehelpen kan je mailen naar info@ajokvzw.be.

Op zaterdag 17 oktober gaan we de snoepzakjes op straat verkopen. Dat zal zeker al in Gent gebeuren maar ook op andere plaatsen is mogelijk, indien er hiervoor interesse is. Wil je meehelpen verkopen? Mail dan ook naar info@ajokvzw.be! We laten je het exacte uur en de plaats nog weten.

Wil je ook snoepzakjes verkopen aan familie en vrienden? Dan kan je er bij ons verkrijgen op alle AJOK momenten (reünieweekend, AJOK café, snoepverkoop, ...) of via mail. We vragen jullie wel om deze bestelling dan onmiddellijk te betalen. Zo moet jij daarna niet meer denken aan het storten van geld en moeten wij daarna niet meer bijhouden of al het geld al terug binnen is.  

Werkweek kamphuis

Iedereen die al enkele jaren meegaat op AJOK kamp heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat het kamphuis er elk jaar weer wat anders uitziet. Zo hebben we al twee kamers met nieuwe bedden, nieuwe douches, een podium op zolder, ... . Volgend jaar komt daar nog iets bij waar we allemaal al lang naar uitkijken: nieuwe toiletten.

Deze verbeteringen in het kamphuis komen er steeds door de inzet van vele vrijwilligers. En ook dit jaar wil AJOK zich engageren om hieraan mee te helpen. Wil jij graag voor enkele dagen Bob de Bouwer spelen? Of kan je ons geweldige kamphuis gewoon niet missen? Kom dan mee met ons helpen in het kamphuis van 4 tot 6 november 2009. We spreken af aan het station van Houyet op donderdag 4 november om 21u06 en we eindigen zaterdagmiddag 6 november op de middag.

AJOK café

Vanaf oktober starten we met een primeur: het enige echte AJOK café. Als lichtpuntje in de lange en donkere maanden zonder kindjes en kampen organiseren we een maandelijkse caféavond. Op elke eerste dinsdag van de maand spreken we vanaf 20u00 af in café Het Spijker in Gent. Iedereen, ook wie nog nooit mee op kamp geweest is, is welkom. Het eerstvolgende AJOK café zal doorgaan op dinsdag 6 oktober! 

Einde werkjaar

Dit was de laatste nieuwsbrief van het werkjaar 2008-2009 van AJOK. Vanaf volgende maand starten we met een nieuwe rvb (Raad van Bestuur). We stellen de nieuwe rvb voor op het reünieweekend en daarna in de nieuwsbrief. Wil je je nog kandidaat stellen voor de rvb? Meer informatie kan je verkrijgen via info@ajokvzw.be!

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je op een of andere manier betrokken bent bij AJOK.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer krijgen?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@ajokvzw.be