Trooper

Wist je dat je AJOK ook kan steunen terwijl je inkopen doet? Wie winkelt via Trooper schenkt automatisch een klein bedrag aan AJOK, zonder dat je zelf meer betaalt. Kijk voor meer informatie hier.

Trooper

Steunen

AJOK vzw rekent voor zijn inkomsten vooral op de steun van particulieren en benefieten. Indien je zelf een benefiet organiseert en de opbrengst aan AJOK wil schenken kan je steeds contact opnemen via info@ajokvzw.be.

Indien je als particulier of bedrijf wil steunen kan dit op rekeningnummer:BE22 8902 3428 5747. Gelieve dan zeker ook contact met ons op te nemen zodat wij hiervan vermelding kunnen doen op onze site.

Natuurlijk hebben we niet enkel geld nodig. U kan ook altijd sponsoren in natura (eten, kampmateriaal, …). Gelieve hiervoor ook contact op te nemen via info@ajokvzw.be.

Dankzij jullie steun kunnen heel wat jongeren deze zomer een geweldig kamp beleven!


Tijdens ‘de warmste week’ van StuBru kunnen jullie ook een liedje aanvragen ten voordele van AJOK:

Peter worden

Met een kleine bijdrage kan u AJOK vzw heel erg vooruit helpen. In ruil voor het bedrag van 50 euro wordt u peter of meter van AJOK vzw. Dit bedrag kan u storten op ons rekeningnummer, met als vermelding peter/meter AJOK vzw- naam - emailadres. Wij contacteren u dan verder voor u verdere gegevens.

Met deze bijdrage betaalt u het eten van één jongere op kamp, de berekening doen we hier uit de doeken!

Wat krijgt u in de plaats? Hiervoor krijgt u:

  • Een certificaat waarop staat dat u officieel peter of meter bent van AJOK vzw
  • Een vermelding op onze website (indien u wenst)
  • Een klein geschenkje
  • Een kaartje vanop kamp

Bedankt!